Cere oferta personalizata pentru produsele noastre Tampografie, Serigrafie obiecte si materiale promotionale Imprimari, Broderie materiale textile - tricouri, sepci, geci Tipar digital, direct din computer 
Anunturi online de vanzari, cumparari, inchirieri imobiliare, terenuri
 Contactati-ne!

TOTEMURI

Totemuri pe structura metalica, profile de aluminiu, otel

Totemurile sunt elemente de semnalistica outdoor si indoor de mari dimensiuni pozitionate vertical.

Numele de totem in industria publicitara apare ca o similitudine cu enigmaticele statui descoperite de europeni in 1772 in insula Pastelui. In numar de aproximativ 1.000, au fost numite de insulari moai si atingeau o inaltime de 4-10 metri, cu o greutate de 20-90 tone.

Preluandu-se stilul constructiv, in zilele noastre totem-ul apare in signalistica stradala acolo unde spatiul suport este aproape inexistent sau foarte redus, ori atunci cand locatiile ce urmeaza a fi semnalizate se afla la distante considerabile fata de zonele de trafic pietonal sau rutier: benzinarii, hoteluri, cladiri de birouri etc.

Regasit si la interior (indoor), totem-ul sau FINN-ul cum se mai numeste - serveste ca suport de comunicare iar prin solutia constructiva aleasa si se poate incadra in categoria displayurilor easy-change.

Aplicatii: sedii de firme, banci sau holurile cladirilor care adapostesc spatii expozitionale, etc.

Totemul construit pe structura metalica, profile de aluminiu, otel, etc., poate fi personalizat in functie de grafica aleasa de client, geometria acestora variind de la paralelipiped la prisme triunghiulare sau elipsoidice, cu inaltimi cuprinse intre 1,90m si 4m sau chiar 15m.

Materialele de finisaj sunt de asemenea foarte variate, in concordanta cu impozanta totem-ului, incepand cu dibond (material compozit cu aspect metalic decupat sau deformat curb), metal (inox, aluminiu, cupru), si terminand cu forex sau plexiglas colat sau routat cu inscrisurile solicitate de clienti.

Structurile totemurilor sunt independente si au de cele mai multe ori fundatii de beton, iar iluminarea se face cu sisteme electrice complexe. Sunt considerate constructii independente ce necesita autorizatie de construire.

Avand in vedere caracterul foarte personalizat al acestei categorii de productie publicitara, preturile pentru totemuri, indiferent de categoria din care fac parte, va vor putea fi comunicate doar dupa o analizare concreta a proiectului dumneavoastra.

Prin folosirea profilelor specializate, totemul devine un produs publicitar dintre cele mai elegante si mai impunatoare. Amplasat in exterior sau in interior, totemul, prin marimea sa monopolizeaza spatiul publicitar din jurul sau atragand toate privirile. Pe timpul noptii, in functie de model, un totem poate fi iluminat total sau partial, din interior folosind tuburi neon fluorescente.Casete Luminoase
Casete luminoase dubla fata, XXL, afisaj
Tuburi Neon Spectral
Tuburile luminoase din sticla modelata la cald
Colantari Auto
Autocolant policromie, acoperire completa
Inscriptionari Auto
Autocolante decupate, Autocolante lipite
Bannere Publicitare
Bannere autocolant, policromice
Mesh-uri
Afisaje de mari dimensiuni
Window Graphics
Printuri acoperire ferestre
Panouri Publicitare
Panouri Backlit, Frontlit
Litere Volumetrice
Decupare computerizata, Efect tridimensional
Magneti
Cauciuc flexibil magnetizat
People Stopper
Panouri stradale din aluminiu
Totemuri
Structura metalica, profile de aluminiu, otel
Etichete Autoadezive
Etichete ambalaj, raft, serie
Terase si Copertine
Consola metalica otel, inox

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare